Bíróság előtt kell felelnie

Bíróság előtt kell felelnie

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 318

A tulajdonos engedélye nélkül, három napig használta a személygépkocsit a 32 éves férfi. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 32 éves férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a tettes, 2018. szeptember 1-jén dél körül, egy esztergomi szálló elől elvitte a sértett gépkocsiját a tudta és engedélye nélkül. A sértett csak szeptember 4-én tett feljelentést a rendőrségen. Még ezen a napon a tulajdonos a városban meglátta a járművét, és annak használóját a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök a gépjárművet a sértettnek visszaadták.

Az ügy vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészégnek megküldte.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top