Alkohol miatt egy ház cserepeit bontották meg Tokodon

Alkohol miatt egy ház cserepeit bontották meg Tokodon

Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 473

A tető cserepeit bontotta meg az a két betörő Tokodon, akik egy kis italhoz szerettek volna jutni. Végül elcsábultak és szinte minden mozdítható dolgot elvittek.

A sértett 2018. szeptember 4-én tett feljelentést a Dorogi Rendőrkapitányságon, mivel a tokodi hétvégi házába ismeretlen személy betört és onnan szerszámokat, háztartási cikkeket, élelmiszert és alkoholt lopott több százezer forint értékben.

A Dorogi Rendőrkapitányság rendőrei a széleskörű adat- és információgyűjtést követően beazonosították, majd három nap múlva elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható K. Jánost és H. Róbertet. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték. Elmondták, hogy a házba a tetőn keresztül, annak cserepeit megbontva jutottak be. Eredeti szándékuk az volt, hogy italhoz jussanak, de végül mást is magukkal vittek.

A kollégák a kutatás során az ellopott tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták. K. János és H. Róbert ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top