Kategóriák: DorogHírekSport

Nem sikerült itthon tartani a három pontot

Augusztus 26-án, vasárnap a Labdarúgó NB II ötödik fordulójában a Dorogi FC vendége az élen járó Gyirmót FC Győr volt.

Sajnos a dorogiaknak nem sikerült itthon tartaniuk a három pontot. A győriek két gólt is értékesítettek a mérkőzésen, a dorogiak csak a 93. percben 11-essel tudtak szépíteni az eredményen. Dorog jelenleg a 10. helyen áll hét ponttal, a győriek az összecsapás után pedig a tabella első helyét foglalhatták el.

DOROGI FCGYIRMÓT FC GYŐR 1–2 (0–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Takács János (Horváth Róbert, Máyer Gábor)
DOROG: Horváth G. – Erdélyi, Csató M., Zachán, Papp M. – Nagy I. (Vígh Á., 82.), Nagyházi (Sitku, 72.) – Mészáros Á. – Faragó I. (Városi, 79.), Hegedűs M., Szedlár. Vezetőedző: Miskei Attila
GYIRMÓT: Rusák – Varga P., Szilvási, Széles, Présinger – Lázár P., Kontár (Villám, 90.), Strestík (Nagy P., 59.), Heffler N. (Vólent, 88.) – Herjeczky, Szarka. Vezetőedző: Szepessy László
Gólszerző: Szarka (11-esből, 0–1) az 51., Nagy P. (0–2) a 69., Mészáros Á. (11-esből, 1–2) a 93. percben
Kiállítva: Hegedűs M. piros lap a (64. p.), Lázár P. (95. p.) második sárga lap

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra, fantasztikusan küzdöttek a srácok. Nem gondolom, hogy a Dorog kisebb tradíciókkal rendelkező klub, mint a Gyirmót.
Szepessy László: – Gratulálok a csapatomnak, mert egy kissé túlfűtött mérkőzésen megérdemelten nyertünk és lépésről–lépésre haladunk a céljaink felé.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: egy korábbi dorogi mérkőzés