Babaruha- és játék börzét szerveznek Kesztölcön

Babaruha- és játék börzét szerveznek Kesztölcön

Hírek, Kesztölc Comments Off 488

Kesztölc Község Önkormányzatának Humán Bizottsága és a Virágzó Kesztölc Egyesület közös szervezésében babaruha- és játék börzét tartanak a Művelődési Házban.

Olyan babaruha és babajáték felajánlásokat várnak, ami még más gyermek számára használható, ugyanakkor a jelenlegi tulajdonosának már nem képvisel értéket. A szervezők szeretnék, hogy ezek a ruhák és játékok olyan helyre kerüljenek, akik számára fontosak lehetnek. A felajánlóktól azt szeretnék kérni, hogy az adományokért semmilyen ellenszolgáltatást ne kérjenek, viszont, akik szeretnék megkapni, azoknak 100 Ft-os tételenkénti áron hozzájuthassanak. A szervezők célja az, hogy a sok százas érméből egy új játék kerüljön a játszótérre. Szeretnék kiemelni, hogy nem az a céluk, hogy olyan ruhákat és játékokat kapjanak, ami már nem használhatók, és ezért adják tovább 100 Ft-ért, hanem az a cél, hogy minőségi és használható dolgok találjanak új gazdára, egy jó cél érdekében. Tehát nem garázsvásár, hanem bababörze.

Az esetlegesen fennmaradt ruhákat és játékokat a Máltai Szeretetszolgálat felé továbbítják.

A börze napja: 2018. augusztus 25. szombat, 09.00-12.00

A ruhákat és a játékokat: 2018. augusztus 21-24. között várják a Művelődési Házban, könyvtárkölcsönzési időben vagy időpont egyeztetés alapján: Klinger Ágnes 06-30-50545-94.

Facebook esemény>>

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top