Kategóriák: DorogHírek

Dorogon is fejleszt a DIGI

Látható fejlesztésbe kezdett Dorogon a DIGI, hetek óta a város több pontján, új optikai kábelrendszert építenek ki a szakembereik. Megkérdeztük a DIGI Kft-t a fejlesztésekkel kapcsolatban.

A DIGI ügyfélszolgálata elmondta, hogy jelenleg Dorog több pontján FTTH hálózat kiépítése van folyamatban (kábel tv, internet, telefon). Hozzátették azt is, hogy amikor átadásra kerül az új hálózat, minden meglévő ügyfélnek szükséges átszerződnie, hiszen a régi hálózat lekapcsolásra kerül, de erről minden ügyfelet értesítenek majd.

A DIGI marketing osztálya elmondta, hogy az ország minden területén folyamatosan fejlesztik vezetékes hálózatukat, annak érdekében, hogy előfizetőik részére kimagasló minőséget képviselő telekommunikációs szolgáltatásokat tudjanak biztosítani, rugalmasan követve ezzel az előfizetők változó igényeit. A céljuk az, hogy modern, optikai technológiára épülő hálózattá fejlesszék területeiket, melynek köszönhetően a helyi lakosok számára elérhetővé válnak a DIGI egységesen magas minőségű és kedvező árú szolgáltatásai: gyors, stabil és családi méretű internet, sokcsatornás televíziócsomag, alacsony percdíjú vezetékes telefonszolgáltatás.

Arra a kérdésre, hogy pontosan mikor és mely területeken lehet változásra számítani a fejlesztéssel kapcsolatban, egyelőre nem tudtak válaszolni. Az ezzel kapcsolatos információkkal a későbbiekben tudnak szolgálni!