Csillaghullás Minifesztivál Kesztölcön

Csillaghullás Minifesztivál Kesztölcön

Hírek, Kesztölc Comments Off 636

Hozz magaddal egy plédet és egy üveg bort! Ha nemrég költöztél Kesztölcre, a legjobb alkalom, hogy kidugd az orrod! Lesz éjszakai túra a gyerkőcöknek, hozd az egész családot! – ezzel a felhívással jelent meg a Csillaghullás Minifesztivál beharangozója a kesztolc.hu oldalon.

Az eseményt augusztus 4-én, szombaton 18 órától a Művház feletti kertben, a szabadban, körtefák, diófák között, a szabad ég alatt tartják meg.

Részletes program:

18h: Könyvbemutató – Radovics Istvánné: Kesztölc története Panni néni könyvének új, bővített, gazdagon illusztrált könyvének új kiadása 20 év után jelenik meg újra. Közben: kézműves foglalkozás a gyerekeknek.

Vacsora az Ízőrzők tálalásában: lángos, lecsó kolbásszal, livanki, palacsinta, grillkolbász. Közben: Pityu és Istvánka: Téli mesék: dalok a világról.

Csillagles a Kétágú-hegyen: éjszakai túra a gyerekeknek Kochnyák Sándor vezetésével. Elemlámpát hozzatok! Másfél órás könnyű, vidám sétára készüljetek!

20h: Szalkay David és a Jazzformers koncertje Dávidék  nemrég költöztek Kesztölcre, felesége, Gyulai Zsuzsa festőművész kézműves foglalkozásokat tart a Művházban. A Jazzformers kellemes, pörgős zenével készül.

21-01h: Dj Joe és Papa Soulful Music Night Dallamos, táncos, chilloutos zenék, beszélgetéshez, tánchoz, barátkozáshoz. Közben: Móczik Csaba csillagász előadása a csillaghullásról.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top