Bajnától Zsámbékig lopkodtak: kattant a bilincs!

Bajnától Zsámbékig lopkodtak: kattant a bilincs!

Hírek, Kék hírek Comments Off 558

A budaörsi rendőrök az a két férfi ellen fejezték be bíróság elé állítási javaslattal az eljárást, akik Bajnán és Zsámbékon több alkalommal is loptak.

A nyomozás adatai szerint R. Dávid 2018. július 16-án délután Zsámbékon a Rózsa utcában parkoló, nyitott állapotban hagyott gépkocsiból ellopott egy pénztárcát a benne található okmányokkal és készpénzzel együtt.

Továbbá a gyanú szerint R. Dávid és 20 éves társa, B. Róbert 2018. július 16-án délelőtt megjelentek egy Bajna, Vértes utcában található ingatlannál, majd ott a kerítésen átmásztak és eltulajdonítottak két ablakot.

A rendőrök adatgyűjtést követően rövid idő alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható két férfit. A rendőrök jelzése alapján a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai R. Dávidot 2018. július 17-én reggel Bicske területén, B. Róbertet pedig 2018. július 18-án reggel szintén Bicskén fogták el.

Az ügyben eljáró nyomozók megállapították, hogy R. Dávid további, Zsámbék területén elkövetett vagyon elleni bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható.

Előállításukat követően a budaörsi rendőrök R. Dávidot lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. B. Róbertet lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, majd az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes járási ügyészség részére.

Rendőrségi videó:

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top