Ottfelejtett okirat buktatta le a lakókocsis tolvajokat

Ottfelejtett okirat buktatta le a lakókocsis tolvajokat

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 651

Lakókocsiból lopott, majd a bűncselekmény helyszínén hagyta élettársa lakcímkártyáját a 44 éves dömösi férfi, a rendőrök így jutottak a nyomára. Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy, a dömösi Duna-partnál leállított lakókocsiba ment be D. Ferenc 2018. április 21-én. A férfi értékek után kutatva megtalált egy női táskát, amit magával is vitt, a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és iratokkal együtt. A sértett, amint felfedezte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök a helyszínre érkezve megkezdték az adatgyűjtést. A lakókocsiban találtak egy lakcímkártyát, ami nem a sértetté volt, ezért elmentek az azon szereplő lakcímre. D. Ferenc a lakására házkutatásra kiérkező rendőröknek elmondta, hogy ő járt a lakókocsiban, és vitte el a sértett értékeit. A pénz egy részét élettársával már elköltötte. Ruhákat, élelmiszert vettek belőle és elmentek ebédelni is. A pénz nagy részét a nyomozók a házkutatáson megtalálták, amelyet visszaadtak a sértettnek.

D. Ferencet és élettársát a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfi és 27 éves élettársa ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu
Fotó: police.hu (a lakókocsiból ellopott pénz egy része)

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top