Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Droggal kínálta, majd kábult ismerősét kifosztotta a dorogi fiatal

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 dorogi férfi ellen.

A gyanú szerint É. Attila 2018. július 4-én éjszaka kábító hatású cigarettával kínálta alkalmi ismerősét, aki ettől rosszul lett. Kihasználva a sértett öntudatlan állapotát, a gyanúsított átkutatta táskáját és eltulajdonította a benne lévő készpénzt. A sértett, amint magához tért, feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi rendőrök a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nyomozók az eltulajdonított pénzt is megtalálták, amelyet lefoglaltak.

É. Attilával szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív lett, ezért ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított a rendőrség. A gyanúsítottat a Dorogi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu