Lopott autók bontásával foglalkoztak

Lopott autók bontásával foglalkoztak

Hírek, Kék hírek Comments Off 1165

Több mint száz autóalkatrész és egy éppen bontás alatt álló lopott autó: a BRFK felderítői egy pilisvörösvári műhelyt számoltak fel. Egy piliscsabai és egy pilisvörösvári férfi karjain kattant a bilincs!

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves piliscsabai S. Zsolt és a 43 éves pilisvörösvári P. Tamás egy pilisvörösvári műhelyben akarta szétszedni, majd eladni annak az autónak az alkatrészeit, amelyet még 2018. június 22-én hajnalban lopott el egy ismeretlen személy Budapest XII. kerületéből.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeképpen a BRFK Felderítő Főosztály Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály nyomozói néhány órán belül eljutottak a pilisvörösvári műhelybe, ahol az orgazdák a jármű szétbontásán dolgoztak, és olyan technikai eszközt is működtettek, ami az autó által sugárzott jeleket blokkolta. A nyomozók a műhelyben a lopott autón kívül további három, szintén lopásból származó rendszámtáblát is találtak.

A rendőrök S. Zsoltnál és P. Tamásnál később szintén házkutatást tartottak, ahol több mint 100 járműalkatrészt, autólopáshoz használt egyéb eszközöket, valamint egy olyan autót is lefoglaltak, aminek rendszámtáblája és okmányai Csehországban körözés alatt állnak.

A két férfit a nyomozók a Budaörsi Rendőrkapitányság járőrei segítségével tetten érték, a helyszínen elfogták és orgazdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az ismeretlen autótolvajt továbbra is keresi a rendőrség.

Rendőrségi videó:

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top