Duplázott: egy nap kétszer is megbüntették ittas vezetésért

Duplázott: egy nap kétszer is megbüntették ittas vezetésért

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 812

Egy férfi Esztergomban parkolás közben nekiütközött egy álló autónak, amit kamerák is rögzítettek. A járőrök a férfi keresésére indultak, akit otthonában találtak meg, ajtót viszont nem nyitott, ezért a tűzoltóság segítségét kérték a bejutáshoz. A rendőrségen végül előállították a férfit, illetve elvették a jogosítványát is. Hazaérve nem csillapodott a vezetés utáni szeretete, hiszen újból a volán mögé ült és pechjére ismét elkapták.

Egy esztergomi lakópark parkolójában okozott anyagi káros balesetet B. László június 11-én, hétfő este. Az 50 éves férfi egy üres parkolóhelyre akart beállni, amikor nekiütközött egy, a parkolóban álló személygépkocsinak. B. László ezután adatai hátrahagyása nélkül gyalog távozott a helyszínről.

A balesetet egy tanú látta, valamint egy, a lakóparkban felszerelt kamera is rögzítette. A tanú elmondása, valamint a kamerafelvétel adataiból következtetni lehetett arra, hogy a balesetkor B. László ittas állapotban volt. A kiérkező járőrök azonosították az okozó személygépkocsi tulajdonosát, aki valóban B. László volt.

Az otthonához érve a járőrök kopogására és csengetésére B. László nem nyitott ajtót, ezért az egyenruhások a katasztrófavédelem segítségét kérték a bejutáshoz. A lakásban megtalálták a férfit, akit a gyanúval megegyezően ittas állapotban találtak, így őt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A vele szemben alkalmazott mintavétel során kiderült, hogy a férfi korábban alkoholt fogyasztott és így vezette az autóját, majd okozott balesetet, ezért eljárást indítottak ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Néhány órával később a járőrök újra intézkedés alá vonták a férfit, amikor Esztergomban közlekedett személygépkocsijával. B. Lászlóval szemben újra fennállt az ittas járművezetés gyanúja, így őt ismételten előállították a rendőrkapitányságra. A mintavételkor kiderült, hogy alkoholos befolyásoltság hatása alatt vezette újra a járművét. Az 50 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top