Hankook abroncsokon gurulhatnak a civil szervezetek megyénkben

Hankook abroncsokon gurulhatnak a civil szervezetek megyénkben

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 879

Hetedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A program keretén belül megyénk egyesületei, alapítványai és civil szervezetei is pályázhatnak!

A 2012-ben indított, ma már az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének számító programjában a vállalat már több mint 13 000 abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a fontos társadalmi célokat felkaroló civil szervezeteket.

Pályázni a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2018. július 20-ig.

Ebben az évben is meghirdette egyedülálló Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Ennek keretében a vállalat olyan alapítványoknak, kisebb egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

„Örülünk, hogy évről évre támogathatjuk azokat szervezeteket, amelyek munkájukkal rengeteget tesznek a helyi közösségek életéért, a környezetért vagy a beteg gyerekekért. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük tevékenységüket, termékeinkkel szó szerint gördülékenyebbé, gyorsabbá, biztonságosabbá tegyük a napi munkájukat” – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

Az elmúlt évben több Komárom-Esztergom megyei szervezettel együtt támogatásban részesült a vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület is. „Szervezetünkben több mint 60 önkéntes dolgozik a tűz- és katasztrófavédelem területén, valamint a műszaki mentések és a kárelhárítás helyi megvalósításáért. Az éles bevetések mellett községünk lakosságának védelmében és egyéb helyzetekben is segítséget nyújtunk – legyen szó fakivágásról vagy szivattyúzásról. A tavalyi pályázaton nyert adománynak köszönhetően gépjárműveinkre új, korszerű abroncsok kerültek, amivel biztosíthatjuk tűzoltóink testi épségét az utakon” – nyilatkozta Schaffer László, az egyesület elnöke.

A pályázó szervezetek ezúttal is egyenként 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket július 20-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top