Ittasan kötötte el rokona autóját egy esztergomi férfi

Ittasan kötötte el rokona autóját egy esztergomi férfi

Dorog, Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 649

A Dorogi Rendőrkapitányság eljárást folytatott jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves esztergomi lakos ellen.

A férfi 2018. április 2-án 20 óra 30 perc körül Bajóton, egy családi ház elől a sértett tudta és beleegyezése nélkül elvitte a gépkocsiját, amivel később közlekedett. Az elkövetőt a rendőrök 21 óra után Dorogon igazoltatták. Vele szemben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, mely pozitív értéket mutatott, így őt a rendőrkapitányságra előállították. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy Dorogra vásárolni érkezett, és ehhez kellett neki az autó, ami egy rokonáé. N. András a gyanúsítotti kihallgatása során beismerte, hogy mielőtt a gépkocsiba ült fogyasztott alkoholt. Azt is elmondta, hogy azért ő vezetett, mert utastársa nem rendelkezik jogosítvánnyal.

A Dorogi Rendőrkapitányságon az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top