Táblagépet, két mobiltelefont és élelmiszert is loptak egy áruházból

Táblagépet, két mobiltelefont és élelmiszert is loptak egy áruházból

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 686

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették a két gyanúsítottat, akik műszaki cikkeket és élelmiszert is loptak egy esztergomi áruházból június 4-én, hétfőn.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két salgótarjáni lakos ellen. A gyanú szerint K. Miklós és R. Júlia, 2018. június 4-én, hétfő délelőtt egy esztergomi áruházban tartózkodott.

Vásárlás közben egy táblagépről az áruvédelmi eszközt eltávolították és a készüléket az üzletből ellopták. A gépet nem sokkal később értékesítették. Még ezen a napon, kora este visszamentek az áruházba, ahonnan két mobiltelefont és élelmiszert is loptak.

Az épület kijáratánál őket a biztonsági őr ellenőrizte, majd értesítette a rendőröket. A járőrök az ellopott termékeket lefoglalták. A 29 éves férfit és a 33 éves nőt az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a két főt őrizetbe vették és kezdeményezik a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top