Egy ezresért rugdostak és vertek meg egy férfit Esztergomban

Egy ezresért rugdostak és vertek meg egy férfit Esztergomban

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 885

Önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. András ellen.

A 32 éves esztergomi férfi a gyanú szerint társával, a 23 éves É. Istvánnal 2018. június 4-én Esztergomban egy parkban odament egy ismerőséhez, akitől pénzt követelt. H. András szerint a sértett tartozott É. Istvánnak, ezért 1000 forint átadására szólította fel őt. Amikor a sértett ezt megtagadta, H. András megütötte őt. A sértett ekkor elfutott, a gyanúsítottak pedig utána eredtek. Amikor utolérték, a földre rántották a sértettet és megrugdosták őt, majd távoztak a helyszínről.

A sértett ezt követően feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök azonnal az elkövetők felkutatására indultak. Rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat és előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A nyomozók É. Istvánt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon engedték. H. Andrást a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Videó:

 

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top