Vádat emeltek az a férfi ellen, aki egy motorossal ütközött össze

Vádat emeltek az a férfi ellen, aki egy motorossal ütközött össze

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 985

Az Esztergomi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 65 éves férfi ellen.

A gyanú szerint az etyeki lakos, 2017. augusztus 22-én 9 óra után pár perccel közlekedett egy Ford típusú gépjárművel Esztergom külterületén. A 11-es számú főút kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a tőle balról érkező, Pilismarót felől Esztergom irányába közlekedő motorkerékpáros részére és kikanyarodott. A motorkerékpárt vezető nő próbálta az ütközést elkerülni, azonban a kikerülési manőver nem járt sikerrel és összeütköztek. Az ütközés következtében a motor az úttest bal oldala melletti füves vízelvezető árokban állt meg.

A balesetben a kétkerekűvel közlekedő nő súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az etyeki férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top