Utolsó hazai meccsét játssza vasárnap a Dorog

Utolsó hazai meccsét játssza vasárnap a Dorog

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 653

A megye egyetlen NB II-es csapata, a Dorogi FC vendége ezúttal a Békéscsaba 1912 Előre, a dorogi Buzánszky Stadionban, a Merkantil Bank Liga NB II. 37. fordulójában.

Tóth Csaba szakmai igazgató:

A Békéscsaba a legutóbbi, Nyíregyháza elleni mérkőzés eredményével elérte, hogy mindössze egyetlen pontot kell szereznie a bajnokság bronzéreméért. Kiváló játékosállománnyal rendelkeznek. Több NB I-et megjárt labdarúgót tudhatnak magukénak, köztük a gólkirályi címre esélyes Birtalan Botondot. Véleményem szerint ellenünk egy magabiztos védekezésből próbálnak – az elegendő egy pont miatt – kiindulni és abból támadni. Mint minden mérkőzésen a viharsarkiak ellen is alaposan felkészültünk a csapatukból és játékosaikból, mert szeretnénk revansot is venni.

A Dorogi FC játékosai és a szakmai stábunk elérte a kitűzött célt: a bajnokság elején kitűztük magunk elé azt a reális pozíciót a tabellán, hogy biztos bentmaradóként – a tabella 12-16. helyén – jövőre is NB II-es legyen a Dorog. A csapat és a stáb nehéz és sok befektetett munkával ezt már két fordulóval a bajnokság vége előtt elérte. Az elmúlt négy fordulóban mutatott nagyszerű játékkal 10 pontot szereztünk, ezzel a 11. helyen áll csapatunk. Szeretnénk további pontokat gyűjteni a hátralévő két mérkőzésen, hogy megőrizhessük pozíciónkat és túlteljesíteni a közös célunkat. A dorogi csapatnak rendkívül fontos a szurkolók támogatása, hiszen a játékosok kettőzött erővel hajtanak majd a lila fehérek ellen. Örülnénk, ha az utolsó hazai mérkőzésünkön, május 27-én, vasárnap legalább 1000 szurkoló biztatná a Dorogi FC-t, hiszen nekünk ők jelentik a csapat 12. játékosát.

További információk: www.dorogifc.hu

Jöjjön el és szurkoljunk együtt május 27-én, vasárnap a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén! Töltsük meg a lelátót a következő szezonban is az NB II-ben játszó Dorogi FC tiszteletére! Kezdés 17 órakor!

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top