Brutális terrorban tartotta élettársát egy férfi Tokodon

Brutális terrorban tartotta élettársát egy férfi Tokodon

Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 1288

Vádat emeltek az a 24 éves férfi ellen, aki hónapokon keresztül verte, szidalmazta, fenyegette és zaklatta az élettársát tokodi lakásán.

Az Esztergomi Járási Ügyészség testi sértés vétségével, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és élettárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntette miatt emelt vádat a 24 éves férfival szemben.

A vádlott a párjával 2017 áprilisától élt élettársi kapcsolatban egy tokodi lakásban. Kapcsolatuk hamar megromlott, mert a férfi féltékeny volt, továbbá domináns félként mindig meghatározta azt, hogy a sértett hogyan éljen. Az elkövető azt is el akarta érni, hogy a párja ne barátkozzon senkivel, csak vele foglalkozzon.

A rendszeressé váló veszekedések során a férfi kiabált, szidalmazta, becsületsértő kifejezésekkel illette a sértettet, vele agresszíven viselkedett. A vádlott többször azt is mondta, hogy az általa titokban készített intim felvételt közzéteszi az interneten, és így fogja a sértettet megalázni.

A nő a vádlott viselkedése miatt befelé forduló lett, megszakította a kapcsolatot a barátaival, ritkábban találkozott a rokonaival.

A férfi együttélésük alatt többször bántalmazta a sértettet, ilyenkor minden indok nélkül megpofozta, megrángatta, vagy neki lökte radiátornak, de olyan is történt, hogy elgáncsolta.

Ezen túlmenően a vádlott egy vita során életveszélyesen megfenyegette a nőt, melynek nyomatékosítása érdekében a kést belevágta a konyhapultba.

A nő az egyik bántalmazást követően, 2017. szeptember 17. napján kórházba került, és csak ekkor merte elmondani, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta őt. A sértett ez után szakított a vádlottal, és feljelentést tett a rendőrségen.

Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság fog dönteni.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top