Megújult a Zrínyi iskola udvara

Megújult a Zrínyi iskola udvara

Dorog, Hírek Comments Off 891

Hatalmas összefogással újult a Zrínyi iskola udvara, a „72 óra kompromisszum nélkül” akció keretében három napon át a föld napjának hétvégéjén – olvasható a Közhírré Tétetik Dorogon májusi számában.

A felsősök udvarára fa ülőfelületek kerültek, az alsósokat rengeteg betonra festett játék fogadja, s a játszóudvaruk is megújult: minden játék friss színekben pompázik, új padokkal. A sportpályák vonalait, a bejáratot és a korlátokat is újrafestették. A koordinátorok, Széher Edit és Kovács Klára évek óta tervezik a projektet. Pályázatok, szülői és vállalkozói hozzájárulások mentén állt végül össze a hét vége programja. A tantestület mellett a megszólított szülők munkájukkal nagy segítséget nyújtottak a tervek kivitelezésében.

Hálás köszönettel tartozunk támogatóinknak, akik süteménnyel, pékáruval, italokkal, kávéval, zöldséggel, gyümölccsel, hússal, festékkel, egyéb eszközökkel támogattak bennünket: Sítechnika Kft., ELERBÉ Útépítő Kft., Ámulat Stúdió, Chiss-Bau Kft., Rajos Szikvíz, Rajos fagyizó, Édes Krémes, Ligeti Pékség, Sváb Pékség, György Pékség, Léna Kedvencei, Molnár Söröző, Vivien Illatszer, Krecskovszki Mária, Vörös Péter, Dankó család, Takács család, Arató család, Horváth család, Varga Jánosné, Honvéd Tímea és a postával szemközti zöldséges.

Kovács Klára

Fotó, forrás: Közhírré Tétetik Dorogon 2018. májusi száma

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top