Mobil alkalmazáson mutatják be Kesztölc látnivalóit

Mobil alkalmazáson mutatják be Kesztölc látnivalóit

Hírek, Kesztölc Comments Off 1619

Androidos telefonokra letölthető mobil alkalmazás mutatja be Kesztölc látnivalóit és szolgáltatásait a turistáknak. Ugyanez a látványos képes anyag önálló weboldalon is elérhető – írja a kesztolc.hu

A kesztölci vállalkozók és civil szervezetek tavaly óta többször egyeztették turisztikai terveiket, elképzeléseiket. A tervek megvalósításához szakmai segítséget kaptak a Dorogi TDM-től is. Az Erika Kávézó, a Faház Söröző, Hering Csaba hentes, a Kesztölci Borklub, a Kostel, a Légrádi méhészet, a Nemesi Méz, a Plisi Levendula, a Szivek Pince, a Tölgyfa Büfé, a Velmo tanya és a Virágzó Kesztölc Egyesület abban állapodott meg, hogy összefognak a kesztölci turizmus fejlesztéséért. Az elképzeléseket egyeztették az Önkormányzattal is.

Kesztölc mellett vezet el a Kék Túra útvonala, ahol hétvégenként több száz turista is áthalad. A bakancsos turisták ugyanakkor nem tudják, hogy milyen szolgáltatások, finom borok, helyi termékek várják őket Kesztölcön. A szolgáltatók egyenként próbálták becsalogatni az erre járókat. Ezen változtatnak most az összefogással.

Közös felületeken, egységes arculattal, látványos képekkel mutatják be Kesztölc látványosságait és szolgáltatásaikat. A program rovatot a Dorogi TDM munkatársai állítják össze, így a térségben található izgalmas eseményekről is értesülhetnek a turisták. 11 vállalkozó és civil szervezet adott össze 220 000 Ft-ot arra, hogy 10 000 példányban megjelentessék Kesztölc új turistatérképét és a Kék Túra mellett öt ponton információs táblákat helyezzenek ki. A nyomtatást a Spori Print végezte el.

A turistáknak szánt információk mostantól önálló oldalon, külön arculattal fognak megjelenni, az aktiv.kesztolc.hu oldalon. Ezt a fejlesztést a Virágzó Kesztölc Egyesület támogatta és egy kesztölci webfejlesztő, Zsibrita György készítette.

A kesztölci vállalkozók abban is megállapodtak, hogy egymás termékeit és szolgáltatásait ajánlják az ide érkezőknek. Az Erdészház Turistaszállóban kesztölci borokat, mézeket, könyveket, kézműves termékeket vásárolhatnak az ideérkezők. A Dorogi TDM olyan csomagokat kínál az ideérkezőknek, ahol például egy levendulás szörpfőzés után a vendégek a Szivek Pince borkóstolójára mehetnek, és a Kostelben alhatnak.

Az együttműködés keretében pénteken a Dorogi TDM szervezésében a térségbeli nagyvállalatok és önkormányzatok vezetői látogattak Kesztölcre, és felmérték, hogy milyen szolgáltatásokat kínál a Pilisi Levendula, a Kostel és a Szivek Pince.

Fotó, forrás: kesztolc.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top