Kategóriák: DorogHírekSport

Megtört a jég a Dorogi FC-nél

Első tavaszi diadalát aratta az NB II. 31. fordulójában a Dorogi FC az ETO FC Győr elleni sikerrel április 22-én, vasárnap. Ezzel a tavaly december 3. óta nyúló nyeretlen sorozatát zárta le a Dorog.

Nagy meglepetés érte a szúrkolókat a vasárnapi mérkőzésen, hiszen a tabella 7. helyén álló csapatot sikerült legyőzniük. Reméljük, hogy a csapat tényleg összeszedte magát és a fennmaradó hét mérkőzésen is kiváló eredmény születik, ezzel elkerülve a másodosztályból való kiesést. A dorogi csapat jelenleg a tabella 15. helyén áll.

DOROGI FC–ETO FC GYŐR 1–0 (1–0)

Dorog, 600 néző. Vezette: Takács Tamás (Csatári Tibor, Pápai Zoltán)
DOROG:
Vajda D. – Szalai Á., Csató, Bora, Németh Á. – Lénárt – Nagyházi, Mészáros Á., Kitl M. (Városi, 30.) – Faragó (Fürjes, 59.), Vígh Á. (Szellák, 68.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
GYŐR:
Szatmári Z. – Kovács K., Vadász, Debreceni, Rokszin – Bagi, Tajthy – Szatmári L. (Magasföldi, 66.) – Szánthó (Beliczky, 78.), Erdélyi (Szimcso, 62.), Zamostny. Vezetőedző: Szentes Lázár
Gólszerző:
Faragó (1–0) a 34. percben

MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs:
– Megmutattuk, hogy igazi csapat a miénk! A közönségünk támogatása újra elengedhetetlen volt annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el.
Szentes Lázár:
– A nagy nyilvánosság előtt megismétlem, amit a mérkőzés után közvetlenül megtettem: elnézést kértem azoktól a győri szurkolóktól, akik elutaztak Dorogra, és végigszenvedték ezt a szörnyűséget, amit labdarúgás címén műveltünk.

Forrás: dorogimedence.hu/nemzetisport.hu
Fotó: dorogifc.hu (egy korábbi mérkőzés)