Halálos balesetek helyszínein tartottak helyszínbejárást

Halálos balesetek helyszínein tartottak helyszínbejárást

Esztergom, Hírek, Tát Comments Off 827

Két halálos balesetnek a helyszínén tartottak helyszínbejárást a rendőrség és a Magyar Közút Zrt. munkatársai 2018. április 19-én, csütörtökön.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. április 8-án 6 óra 35 perc körül a 117-es úton Esztergom és Tát között. Egy Volkswagen típusú személygépkocsi közlekedett Tát irányába. A jármű áttért a szemközti forgalmi sávba, majd az úttestről letért és egy beton szegélynek ütközött. A járműben utazók közül egy fő súlyosan, ketten könnyebben sérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette.

A helyszíntől nem messze, pár nappal korábban is történt egy halálos közlekedési baleset. 2018. április 6-án egy személygépkocsi kezdett egy tehergépjármű előzésébe, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő motorossal. A motorkerékpáros néhány nappal később a kórházban életét vesztette.

Ennek a két halálos balesetnek a helyszínén tartottak helyszínbejárást a rendőrség és a Magyar Közút Zrt. munkatársai 2018. április 19-én. A 117-es főúton, Esztergom közelében ebben az évben két halálos kimenetelű közlekedési baleset is történt, a szakemberek ezeket a helyszíneket járták be. A bejárás célja, hogy feltérképezzék azokat a körülményeket, amelyek a balesetek bekövetkezéséhez vezettek, és amennyiben lehetséges, változtassanak azokon.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a helyszínbejárásokon túl folyamatos közterületi jelenléttel, fokozott ellenőrzésekkel, az ittas járművezetők kiszűrésével tesz a balesetek megelőzéséért.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top