Kategóriák: DorogHírek

Dorogon is közmeghallgatást tartanak a gyorsforgalmi úttal kapcsolatban

Korábban írtuk, hogy Kesztölcön és Leányváron is közmeghallgatást tartanak az R11-es úttal kapcsolatban. Immáron a dorogi lakosoknak is elkészült a meghívó, mégpedig április 25-én, szerdán várják az érdeklődőket.

Helyszín: Dorog, Polgármesteri Hivatal (tanácsterem)
Időpont: április 25. szerda, 16.00

A helyszínen az Esztergom – M1 autópálya közúti kapcsolat fejlesztése Tanulmányterv, Megvalósíthatósági tanulmányterv, Környezeti hatástanulmány, valamint engedélyezési és kiviteli terv előkészítésével kapcsolatos, a Műszaki tanulmánytervet bemutató tájékoztató lesz.

A tervezési feladat során az 1-es számú főút és az M1 autópálya között kétszer egy sávos 103. sz. főút, valamint Esztergom Város és az M1 autópálya közötti szakaszon kétszer két sávos gyorsforgalmi út kerül – közel 32 km hosszan – tervezésre. A tervezési feladat kiterjed a bekötőutak és csomópontok helyének vizsgálatára, tervezésére is. A tervezés jelenlegi fázisában a műszaki tanulmányterv készítése van folyamatban. A teljes tervezési feladat 2019 júniusában fejeződik be.

A fórumon lehetőség nyílik a tervezéssel és a vizsgált nyomvonalakkal kapcsolatos kérdések, észrevételek és javaslatok megbeszélésére.

A tervezett nyomvonalakkal kapcsolaztos észrevételeket, javaslatokat és véleményeket az alábbi elérhetőségen várják: projektvezetes@constrealkft.hu

Megosztás