Féláron utazhatunk a Szakmák Éjszakájára

Féláron utazhatunk a Szakmák Éjszakájára

Esztergom, Hírek Comments Off 719

A MÁV-START és a GYSEV a Szakmák Éjszakája rendezvényre utazóknak ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít 128 település meghatározott állomásaira.

A Szakmák Éjszakája programban esztergomi intézmények is részt vesznek, a program ide kattintva tekinthető meg!

A Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartásában működő szakképzési centrumok – a minisztérium szakmai támogatása mellett – „Szakmák Éjszakája” elnevezésű országos pályaorientációs rendezvényt szerveznek.

Az április 13-i program országszerte 128 települést érint. A rendezvényre utazók részére a MÁV-START és a GYSEV ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít.A jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban április 13-tól lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb április 14-én éjfélig kell befejezni.

A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályú kocsi igénybe vétele esetén a jegyár különbözetet meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén az intézmény hivatalos bélyegzőjével lebélyegzik, vagy a programban részt vevő intézmény által kiadott részvételi igazolást jegyellenőrzéskor bemutatják. Amennyiben ezt elmulasztják, a vonaton a jegyvizsgáló teljes árúra egészíti ki az alkalmi kedvezményt.

Az utazási kedvezményre jogosult tanintézetek megtekinthetők a MÁV-csoport honlapján közzétett ajánló végén található listában. A programokról bővebb információ a rendezvény honlapján olvasható.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.
KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top