Balesetmegelőzésről tartottak megbeszélést Esztergomban

Balesetmegelőzésről tartottak megbeszélést Esztergomban

Esztergom, Hírek Comments Off 726

Esztergom Városi Balesetmegelőzési Bizottsága március 26-án tartott ülést a tagok részvételével. A megbeszélés témája a kapitányság illetékességi területének aktuális baleseti helyzete, a fokozottan balesetveszélyes helyeken, útszakaszokon tervezett megelőzési tevékenységek végrehajtása, de szó esett a közös rendőr-polgárőr szolgálatok folyamatos ellátásának fontosságáról is.

A bizottsági ülésen részt vett az Esztergomi Rendőrkapitányság területén lévő valamennyi polgárőr szövetség vezetője. A közlekedésbiztonsági helyzet javítására vonatkozó elgondolásokat közösen beszélték át, különösen a gyalogos és kerékpáros balesetek megelőzésére.

A rendőrök a polgárőr vezetők részére, különböző láthatósági és fényvisszaverő eszközöket adtak át, ezzel is segítve az önállóan végrehajtott balesetmegelőzési tevékenységüket. A Városi Balesetmegelőzési Bizottság a jövőben havi rendszerességgel ülésezik, a bekövetkezett közlekedési balesetek okainak elemzése, valamint a célirányos propaganda tevékenységük megtervezése céljából.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top