Akár nyolc évet is kaphat térségünk egyik dílere

Akár nyolc évet is kaphat térségünk egyik dílere

Hírek, Kék hírek Comments Off 1044

Vasárnap írtuk, hogy egy lábatlani díler közúti ellenőrzés során lebukott. Később kiderült róla, hogy már hosszabb ideje árulta a kristály fajtájú kábítószert.

Az Esztergomi Járási Ügyészség kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult büntető ügyben indítványozza a 42 éves lábatlani férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

Az egyébként munkanélküli férfi már hosszabb ideje árulta a kristály fajtájú kábítószert a kiterjedt vevőkörének 4500 Ft/gramm áron. A gyanúsítottat 2018. március 24. napján közúti ellenőrzés alá vonták, melynek során a rendőrök az autóban elrejtve nagyobb mennyiségű kábítószert találtak, amit a férfi Budapesten vásárolt azért, hogy tovább értékesítse. Ezen túlmenően a gépjárműben, illetve a férfi lakásán a nyomozók kábítószer-kereskedelemből származó több százezer forintot foglaltak le.

Az elkövető terhére rótt kábítószer-kereskedelem bűntette két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az ügyészség álláspontja szerint a gyanúsított a szabadlábra kerülése esetén veszélyeztetné a bizonyítást, illetve tartani kell attól is, hogy a kereskedést tovább folytatná.

Az indítványról a nyomozási bíró a mai nap folyamán dönt.

Forrás: ugyeszseg.hu/dorogimedence.hu
Fotó: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top