Kategóriák: DorogHírekSport

Nem született gól a Kazincbarcika elleni találkozón

Március 25-én, vasárnap az NB II. 26. fordulójában a Kazincbarcika SC vendége a Dorogi FC volt a Tiszaújvárosi Sportcentrumban.

Habár nem sikerült elhozni Kazincbarcikáról a három pontot, ki sem kapott a dorogi csapat, hiszen nem született egy gól sem a találkozón. Az első félidőben a hazai csapat, a második félidőben a Dorog játszott fölényben, így a döntetlen igazságosnak mondható. A Dorogi FC jelenleg a tabellán a 14. helyen áll 29 ponttal.

Kazincbarcika SC – Dorogi FC 0-0

Tóth Csaba értékelése:

„Az első félidőben azt kell mondanom, hogy meglepett minket a Kazincbarcika, felállást változtattak és 4-4-2-ből a szélsők nagyon agresszívan lendültek támadásba, azaz 4 támadóval próbáltak eredményt elérni, ezt a meccs kezdetekor észleltük. A probléma az volt, hogy mi pedig túl mélyen védekeztünk. Az ellenfélnek az első félidőben több gólszerzési lehetősége is volt, de szerencsére ezeket hatástalanítani tudtuk. A szünetben rendeztük a sorainkat, és a második félidőben már jobban játszottunk. Gyorsabban tudtuk kihozni a labdát a térfelünkről, illetve több helyzetet is kialakítottunk. A második félidőben már jobban nézett ki a csapat. Ha az eredményt önmagában nézem, akkor azt kell mondanom, hogy a pohár félig tele van, meg kell becsülni ezt az egy pontot idegenben. Az egyik szemem sír a másik nevet, mert kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, de szerezni nem tudtunk sajnos gólt.” Forrás: Dorogi FC Facebook oldala

Menetrend, tabella>>

Fotó: Kazincbarcika SC Facebook oldala