Fejlesztik a dorogi Eötvös iskola sportudvarát

Fejlesztik a dorogi Eötvös iskola sportudvarát

Dorog, Hírek Comments Off 1166

Összesen mintegy 230 000 000 forint értékben újulnak meg iskolai épületek és udvarok az EFOP-4.1.3-17.számú “Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című pályázat sikeresnek ítélt projektjei keretében.

A Klebelsberg Központ Tatabányai Tankerülete, mint projektgazda négy oktatási intézményben valósítja meg ezeket a projekteket Esztergomban, Esztergom-kertvárosban és Dorogon.

Ennek keretében hamarosan kezdetét veszi a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskolában az a beruházás, melynek célja a mindennapos testnevelés (testedzés) infrastrukturális feltételeinek megteremtése a tornaterem és az Eötvös József Tagiskola sportudvarának fejlesztésével és egyben egy modern, a mai kor elvárásainak megfelelő esélyegyenlőséget biztosító, egészséges közösségerősítő intézményi környezet kialakítása.

A fejlesztés keretében az iskola tornaterme (325 m2), a hozzá tartozó vizesblokk (58 m2) és az Eötvös Tagintézményben a külső kézilabdapálya (968 m2) teljes körűen felújításra kerül.

A tervezett tevékenységek eredményeként egészséges, biztonságos és motiváló tanulási és munkakörnyezet jön létre, amelyben hatékonyabb lesz a tanulás. A sportudvar fejlesztésével szabadtéri sportolásra, mozgásra nyílik lehetőség a tanórákon, a tanórákon kívüli tevékenységek során és a gyerekek szabadidejében is.

Projekt megvalósulása: 2017.október 1-2018.október 31.

Forrás: dorog.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top