Hamis pénzzel akartak fizetni, egy esztergomi is volt köztük

Hamis pénzzel akartak fizetni, egy esztergomi is volt köztük

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 1380

A keszthelyi rendőrök vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást egy 45 éves esztergomi, egy 47 éves szegedi és egy 51 éves röszkei férfival szemben.

A gyanú szerint a férfiak 2017. július 13-án 16 óra körül a Keszthely és Alsópáhok közötti útszakaszon, egy dinnyeárusnál hamis bankjeggyel akartak fizetni, azonban ez feltűnt az eladónak, ezért a gyanúsítottak továbbmentek. Ezután Keszthelyen, a Fenékpusztai úton további két gyümölcsárusító helyen is hamis pénzzel akartak fizetni, de egyikőjük értesítette a rendőröket.

A három férfi Somogy megye irányába hagyta el a helyszínt egy Opel Zafira típusú személygépkocsival, amit a Marcali Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg és ellenőriztek. A jármű átvizsgálása során egy pénztárcából és a gyanúsítottaktól 35 darab hamis bankjegy került elő, amit a rendőrök lefoglaltak.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság nyomozói a 45 éves esztergomi, a 47 éves szegedi és az 51 éves röszkei férfival szemben pénzhamisítás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top