Legyél fittebb 2018-ban!

Legyél fittebb 2018-ban!

Dorog, Hírek Comments Off 1009

Március 1-jén a Dorogi József Attila Művelődési Házban megtartott nyitórendezvénnyel kezdetét vette a Legyél fittebb 2018-ban! kilencven napos életmódváltó program – tájékoztat Dorog város a honlapján.

A jó hangulatú eseményen csaknem hatvanan vették át az induláshoz szükséges tagi kártyát, a matricagyűjtő füzetet és az összetartozást szimbolizáló technikai pólót.

A gyülekező után megkóstolhatták a résztvevők a Léna Kedvencei Cukrászda és a Menta Biobolt egészséges finomságait. Az estet Kovács Csilla nyitotta meg, aki ismertette a programot, majd elmondta, a résztvevők segítséget kapnak az étrendhez, a mozgáshoz, megismerhetik az életmódváltáshoz szükséges alapvető szabályokat, de a kitartást nekik kell hozzátenniük. Ezen áll majd a program sikeressége.

Ezután Szekér Zoltánnal, az ötletgazda, a Dorog Város Egyesített Sportintézményének vezetőjével arról beszélgettek, hogyan is lett az ötletből valóság. Bognár Erika dietetikus az egészséges táplálkozásról, alapanyagokról tájékoztatta a jelenlévőket. Dr. Bakanek György, életmód-szaktanácsadó orvos a mozgás élettani hatásait, a leggyakoribb buktatókat és érdekfeszítő példákat mutatott be. Körmöczi Renáta a programban választható mozgásformákat ismertette a résztvevőkkel.

Forrás: dorog.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top