Árokba csúszott gépkocsi utasainak segítettek a rendőrök

Árokba csúszott gépkocsi utasainak segítettek a rendőrök

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 972

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2018. február 24-én 12 óra előtt pár perccel érkezett bejelentés egy a Dobogókői úton a hó fogságában rekedt gépjárműről.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei elindultak a bejelentésben megjelölt címre. A bejelentő férfi pontosan nem tudta behatárolni tartózkodási helyét, ezért a járőrök, Hegyes Gábor rendőr törzsőrmester és Dajnoki Sándor rendőr főtörzsőrmester telefonon vették fel vele a kapcsolatot. A férfit és utasait megnyugtatták és közölték velük, hogy kiérkezésükig a hideg időjárásra tekintettel maradjanak a gépjárműben, járassák annak motorját és kapcsolják be a fűtést. A kollégák a gépkocsit, mely orral az árokban volt, egy a Dobogókői útról leágazó hóval borított mellékúton találták meg.

A járőrök a rendőrautóban lévő hólapáttal a gépkocsi kerekeit a majd 40 centiméter vastag hótakaróból kiásták. Az időközben a helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársaival az autót az árokból kitolták. Az utasokat a mentés idején meleg teával kínálták, melyet szívesen fogadtak.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top