Vasúti fényjelző készüléket döntött ki

Vasúti fényjelző készüléket döntött ki

Hírek, Kék hírek Comments Off 1971

Nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét az a sárisápi férfi aki Süttő térségében felhajtott a szalagkorlátra és a vasúti fényjelző készüléknek csapódott.

A gyanú szerint a sárisápi férfi 2017. november 12-én 8 óra 35 perckor közlekedett egy Daewoo típusú járművel a 10-es számú úton Süttő felől Neszmély irányába. Haladása során a 67-es kilométerszelvényben lévő vasúti átjáróhoz közeledve nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, és elvesztette uralmát a gépjárműve felett. Az úttestről lehaladt és a vasúti átjáró előtt lévő szalagkorlátra felhajtott, amin végigsiklott és a vasúti fényjelző készüléknek, valamint a közvetlenül mögötte lévő félsorompónak ütközött. A baleset során a fényjelző készülék és a félsorompó a vasúti sínek felé megdőlt, a sorompó rúdja az úttestre esett.

A sárisápi férfit a közúti közlekedés biztonsága ellen gondtalanságból elkövetett vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon az ügyben folytatott nyomozást a 74 éves férfival szemben a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top