MindenKOR Mozgásban!

MindenKOR Mozgásban!

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 804

Már két éve, hogy útjára indították a MindenKOR Mozgásban sorozatot Dorogon, mely során ingyenes sportprogramokat és wellness terápiák kipróbálását kínáltak a térség nyugdíjas korú lakosai számára.

Az eseménysorozat nagy népszerűségnek örvend, ezért a DorogiSport célja, hogy idén is lehetőséget biztosítsanak az idősebb korosztály számára ahhoz, hogy igazi élményekkel gazdagodjanak.

Az előző évek tapasztalatai alapján ebben az évben egy hosszabb nyári szünetet tartanak, amely során a Nipl Stefánia Uszodában várnak mindenkit változatos eseményekre. A hűvösebb idő beköszöntével pedig a vendégek újult erővel vethetik bele magukat a programokba.

Ahogyan azt megszokhatták, a rendezvényeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. *Kivéve a március 28.-án tartandó sóbarlangos program, amely féláron, 250 Ft-ért vehető igénybe.

Február 5. és 9. között naponta 9.00-tól 12.00 óráig a belépő mellé ingyenes szaunahasználatot biztosítanak a Nipl Stefánia Uszodában a programban résztvevőknek.

Február 23-án, pénteken 16 órától Kálmán Anita vezetésével megismerkedhetnek a do-in tornával a Kristály Szépségházban. Az öngyógyító torna egyenesen Japánból, a hosszú élet országából érkezett hozzánk és segítségével harmonizálhatóak a testi-lelki panaszok.

Fotó, forrás: dorogisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top