Prostitúcióra vették rá, majd 35 ezer forintért adták el Dorogon

Prostitúcióra vették rá, majd 35 ezer forintért adták el Dorogon

Dorog, Hírek Comments Off 1740

Saját szerelme vett rá prostitúcióra a fiatalkorú lányt, akit aztán rabszolgának adott el egy dorogi barátjának 35 ezer forintért. A lánynak nem volt menekülése, de a férfi megijedt, amikor a lány apja a Facebookon kezdte keresni a gyermekét – értesült az esetről a Bors.

A lap információi szerint az eset főszereplője egy gyermekotthonban élő, még kiskorú lány, aki beleszeretett egy fiatal férfibe, ezért hozzáköltözött Örkénybe.

A házban azonban nem csak a szeretett fiatalember élt, hanem egy féltestvére és unokatestvére is. Ők pedig megbeszélték, bár tisztában vannak vele, hogy a lány még messze nem érte el a 18 éves kort, prostitúcióra veszik rá. Ebbe a lány maga is beleegyezett, és 2015 szeptemberétől egy hónapon keresztül egy budapesti benzinkút mellett dolgozott, közben pedig minden keresetét elvették tőle. Az ügy elsőrendű vádlottja visszaélt azzal, hogy a lány szereti őt, és mindenbe belement. Abba is, amikor a féltestvére felvetette, hogy a lány szexuális szolgálatait az interneten is hirdethetnék. Ez megtörtént, a lány a vendégeket a szerelme házában fogadta.

Akkor már a vádlottak kitalálták, hogy a lányt egy aljas trükkel fogják eladni egyiküknek. A szerelme egyik barátja arra kérte a lányt, hogy menjen el egyik dorogi ismerőséhez, és lopja el neki a tárcájából a pénzét. A lány elment a dorogi házba, onnan azonban már nem jöhetett ki: kiderült ugyanis, hogy az ott élő férfi 35 ezer forintot fizetett érte. A lány hiába próbált elmenni, nem tehette, a férfi ház körüli munkákra kényszerítette, gyakorlatilag csicskaként tartotta. Meg is verte a lányt, sőt, mindennap közösült vele legalább kétszer.

A dolog úgy ért véget, hogy a dorogi férfi megtudta: a lány apja, mivel régóta semmit nem tudott róla, és a gyermekotthon sem volt, elkezdte lányát keresni a Facebookon. Ettől a férfi megijedt és akkor hazaküldte a lányt. A lány mindezt elmondta a szüleinek, akik feljelentést tettek a rendőrségen, de gyermekük visszakerült a nevelőotthonba. A lányt nem hagyta nyugodni a szerelme, visszaköltözött hozzá és újra prostituált lett. A férfi végül kiközvetítette a lányt Bécsbe, hogy ott folytassa ezt a tevékenységet.

A per csütörtökön indul, összesen öt ember áll bíróság elé az ügyben 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette és más bűncselekmények vádjával.

Forrás: borsonline.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top