Minősített Síiskola Tanúsítványt kapott a dorogi Sítechnika

Minősített Síiskola Tanúsítványt kapott a dorogi Sítechnika

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 737

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy a sí-, és snowboardoktatás a szakma szabályainak megfelelően a tanítványok színvonalas kiszolgálásával történjék úgy a műanyag, mint a havas pályákon.

A SMSZ ezt alapvetően a síoktatók négy fokozatú képzési és továbbképzési rendszerével biztosítja. Másrészt többszöri egyeztetést követően az SMSZ Partner Síiskolák képviselőivel közösen kidolgozta azt a szakmai feltételrendszert, amelynek teljesítése esetén a síiskola kérelmezheti az SMSZ Által Minősített Síiskola tanúsítvány megszerzéséhez szükséges eljárás lefolytatását.

Az SMSZ képviselői a minősítési eljárásokat az eddig jelentkező síiskoláknál elkezdte, melynek eredményeképpen az elmúlt héten három síiskola elnyerte az SMSZ Által Minősített Síiskola Tanúsítványt. Ennek igazolására egy tábla szolgál a közösen megfogalmazott kritériumok közül kiemelve és megjelenítve néhány fontosat.

Dorogon a Sítechnika Sí és Snowboardoktatás, Pestszentlőrincen a 4seasons Síiskola és Snowboardiskola, Zuglóban a Babos Síklub-Zuglói Síiskola kapta meg a Tanúsítványt, melyhez gratulálunk.

Fotó, forrás: SMSZ Facebook oldala

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top