Fejlesztés az esztergomi tűzoltóságon

Fejlesztés az esztergomi tűzoltóságon

Esztergom, Hírek Comments Off 914

Új eszközök vásárlására, bővítésére adott támogatást a helyi tűzoltóságnak az esztergomi önkormányzat, az eszközöket a tűzoltóság év végi ünnepélyes állománygyűlésén adták át a lánglovagoknak.

A város által nyújtott támogatásból számos új védőfelszerelést, speciális ruházatot, tűzoltásnál, mentésnél szükséges korszerű analóg és elektronikus eszközt szereztek be.

A Baross Gábor utcai épületben megtartott ünnepségen részt vett Kelkó Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese, Balogh László, az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltségvezetője, Stoltzenberger Tibor tűzoltósági felügyelő, illetve a megjelent katasztrófavédelmi, avagy tűzoltó állomány. Az átadón Romanek Etelka polgármester mondott köszönetet a tűzoltóknak, hangsúlyozva, hogy bátorságukkal, szakmai felkészültségükkel, rátermettségükkel ott állnak helyt, ahol a civilek már nem tudnak segíteni. Az ünnepségen adták át az Év tűzoltója díjakat is, melyeket azok a tűzoltók kapnak, akiket az állomány tagjai maguk soraiból és a parancsnokok, a kimagasló munka elismeréseként kiválasztanak. Az idei díjazottak: az esztergomi állományból Berki Krisztián Balázs főtörzsőrmester, a nyergesújfalui állományból Házenbeck Norbert főtörzsőrmester, a bajnai állományból pedig Dévity Attila főtörzsőrmester. (Városházi információ).

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotó: Esztergom HTP

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top