Jó hangulatban telt a Karácsonyi Gála

Jó hangulatban telt a Karácsonyi Gála

Dorog, Hírek Comments Off 1194

Adventi játékok, swing, karácsonyfák, közönségdíj. Advent harmadik hétvégéjén az adventi vásár mellett a művelődési házban Karácsonyi Gálát rendeztek Dorogon – írja a település a honlapján.

December 16-án, szombaton a Karácsonyi Gálán karácsonyfa kiállítást tekinthettünk meg, a karácsonyfákat a Hétszínvirág, a Petőfi és a Zrínyi óvodásai, az Eötvös, a Petőfi és a Zrínyi iskola diákjai, a Zsigmondy-gimnázium tanulói és az idősek otthona lakói díszítették fel többségében saját készítésű díszeikkel. Az eseményen Dankó József alpolgármester úr köszönte meg a díszítők munkáját. A Közönségdíjas alkotásra a nézők szavazhattak érkezésükkor.

Dorogon több mint tíz éve rendeznek Karácsonyi Gálát. Az idei évben az 1920-as évek aranyfüstös, swinges, charlestonos vidám világába repítette vissza a közönséget a Group N Swing zenekar és a Maffia Swing Tánckar. A különleges zenés-táncos est, a Nagy Gatsby Party művészeti vezetője Kovács Gábor Dénes, zenei vezetője: Romhányi Áron volt. A tánckart Salik Gyula készítette fel.

A műsor végén kihirdették a karácsonyfa-díszítő verseny közönségszavazásának nyertesét. Mintegy 250 szavazatból 95-öt a Hétszínvirág Óvoda fehér angyalkás fája kapta. A csoport vezetője dr. Tittmann János polgármestertől vehette át Dorog Város Önkormányzatának ajándékát, egy értékes kreatív eszközt, egy formavágó gépet.

Fotó, forrás: dorog.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top