Razzia: térségünkben hat díler is lebukott

Razzia: térségünkben hat díler is lebukott

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Tát Comments Off 1102

Az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy tatai és két esztergomi, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett miatt három táti és egy lábatlani lakos ellen.

Az esztergomi rendőrök 2017. december 8. és december 11. között a végrehajtott nyomozati cselekmények során több mint három és fél kilogramm kábítószergyanús növényi anyagmaradványt, valamint tablettákat és kábítószergyanús fehér port foglaltak le, melyek kereskedelmi értéke a 8,5 millió forintot meghaladja. Lefoglaltak továbbá még az anyag méréséhez és adagolásához használt eszközöket és több mint másfél millió forint készpénzt.

A gyanúsítottak több személyből álló fogyasztói kör részére Esztergomban és a környező településeken kábítószert értékesítettek. A hét gyanúsított közül a rendőrök hat főt vettek őrizetbe. Előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet az illetékes bíróság december 11-én elrendelt.

A rendőrök további tizennégy személyt hallgattak ki gyanúsítottként kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt. A velük szemben alkalmazott gyorsteszt is kimutatta a tiltott szer használatát.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top