Viperával büntette az előzést a leányvári férfi

Viperával büntette az előzést a leányvári férfi

Hírek, Kék hírek, Leányvár Comments Off 3283

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt emelt vádat a 34 éves leányvári férfival szemben.

Az elkövető 2017. október 31. napján, 11 órakor Leányvár után a 10-es főúton az előtte haladó lassú jármű előzésébe kezdett, azonban nem vette észre, hogy közben a mögötte közlekedő férfi – a későbbi sértett – szintén előzött. Ennek során a gépkocsik külső visszapillantó tükrei összeértek és megsérültek, ezért mindketten félreálltak.

A férfi dühös és indulatos lett, odament a sértett gépkocsijához és azt ordította, hogy szálljon ki, de a sértett a kocsiban maradt. A férfi egy viperával rávágott a sértett gépkocsijának szélvédőjére, a motorháztetejére, és a jobb oldali visszapillantó tükrére, közben trágár szavakat használva kiabált. A férfi továbbá tenyérrel ütötte a sértett gépkocsijának vezető ülésnél lévő ablakát, és rángatta az ajtaját. A férfit a sértett gépkocsija mellett álló édesapja próbálta megfékezni.

A sértett 8 éves kisfia a férfi agresszív fellépésétől nagyon megijedt és sírt.

A férfi a gépkocsiban 156.028 forint kárt okozott. A férfi cselekménye olyan kihívóan közösségellenes és erőszakos volt, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A garázda férfi büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

A férfi cselekményét egy gépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top