Három helyről is lopott Piliscsabán

Három helyről is lopott Piliscsabán

Hírek, Kék hírek Comments Off 107

Nem aprózta el: egy robogót, egy segédmotor-kerékpárt, két kerékpárt és alumínium felniket lopott két hét alatt egy tolvaj Piliscsabán.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint S. Dávid 2017. december 9-én 2 óra körül Piliscsaba, Iskola utcában található ingatlan udvaráról egy benzines kannát eltulajdonított. A férfit a rendőrök december 10-én elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a 20 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017. november 24-e és november 26-a között Piliscsaba, Fényesliget sétányon található lakás teraszáról egy darab robogót eltulajdonított, továbbá 2017. december 6-a és december 9-e között szintén egy piliscsabai ingatlan fészeréből egy segédmotor-kerékpárt, két kerékpárt és alumínium felniket lopott.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűnügyi őrizetben lévő S. Dávid ellen lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top