Ne drifteljünk a Dobogókői úton

Ne drifteljünk a Dobogókői úton

Hírek, Kék hírek Comments Off 2068

Amellett, hogy szabálytalan, veszélyes is, ahogy egyes autósok a fagyos, csúszós útszakaszokon közlekednek – hívja fel a figyelmet a rendőrség!

A Szentendrei Rendőrkapitányság tapasztalatai szerint, a téli időjárási körülmények és a fagyos, csúszós útviszonyok megjelenésével egyidejűleg a Dobogókő térségében található, kanyargós útszakaszokon, főként az éjjeli órákban megszaporodik azon járművezetők száma, akik vezetési tudásuk és járművük képességeinek határait a közutakon feszegetik.

A szentendrei rendőrök felhívják az érintettek figyelmét arra, hogy a közúti „driftelés”, amellett, hogy a legtöbb esetben szabálysértést valósít meg, nem utolsósorban veszélyes is. Úgy az érintett jármű vezetőjére, és – ha van – utasára, mint a közlekedés többi résztvevőjére nézve egyaránt. Egy útmenti fának csapódó jármű esetében szinte biztosan nem kerülhetik el a sérülést az autóban ülők…

A rendőrség fokozott ellenőrzéseket, közlekedési akciókat szervez a balesetveszélyes cselekmények visszaszorítása érdekében és a szükséges erőkkel, eszközökkel fellép a szabályszegő autósokkal szemben.

Kérjük, fokozott óvatossággal, mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek!

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top