Képek a hétvégi balesetekről

Képek a hétvégi balesetekről

Dorog, Hírek, Kék hírek, Tokodaltáró Comments Off 543

A hétvégén írtuk, hogy Dorog külterületén és Tokodaltárón is autóbaleset történt. A tűzoltóság most részletes tájékoztatást adott képekkel ellátva.

Összeütközött egymással egy kisteherautó és egy személyautó Dorog térségében, a 10-es és a 117-es utak kereszteződésénél péntek késő délután. A roncsokba senki nem szorult be, azonban a balesetben ketten megsérültek, egyiküket a mentők kórházba szállították. A sérült járműveket az esztergomi hivatásos és a kesztölci önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd a közút munkatársaival együtt az úttestről levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették és biztosították a karambol helyszínét. A mentés és a helyszínelés idején az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.

Összeütközött három személyautó szombat kora este a 10-es főút tokodaltárói szakaszán, a Bányász utcai kereszteződésben. Az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az ütközésben ketten megsérültek, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Fotók: Esztergom HTP (címlapkép: dorogi baleset, második két kép: tokodaltárói baleset)

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top