Beruházások Dorogon

Beruházások Dorogon

Dorog, Hírek Comments Off 2632

Az idei év beruházásairól és a jövő évi tervekről Közmeghallgatást tartott a városházán Dorog Város Képviselő-testülete november 23-án, csütörtökön.

A közmeghallgatáson Dr. Tittmann János polgármester, prezentációval ellátott előadást tartott.

Az idei beruházások számba vételekor a lakótelepek parkolófejlesztéséről, a Hétszínvirág Óvoda tetőfelújításáról volt szó. A Bimbó utcában a víziközmű-fejlesztés után tavasszal az önkormányzat új burkolattal látja el az út- és járdaszakaszt.

Számos uniós pályázaton sikerrel szerepelt az önkormányzat, többek között ezért vehette kezdetét a Reimann Bányászattörténeti Miniverzum kialakítása. A Petőfi iskola energetizálása mellett az önkormányzat vállalta a tető felújítását, illetve az iskola és az óvoda parkolójának, járdaszakaszának rendbetételét, mely jövő szeptemberig készülhet el. A Zrínyi iskola épülethomlokzatának, nyílászáróinak felújítása pedig 2019 őszére valósulhat meg – szintén TOP-os forrásból.

A 2018. évi bányásznapon adják át az új birkózócsarnokot a sportolóknak az Iskola utcában. Nagy öröm, hogy a kézilabda szövetség támogatásának köszönhetően a régi sportcsarnok sportfelülete, vendég vizesblokkja is megújul.

A művelődési házban új közösségi teret hoznak létre, amelynek középpontjában a tekesport áll majd. Évről évre egyre népszerűbb a futás Dorogon, a sikeres sportrendezvények tömegeket mozgatnak meg. Nagy igény mutatkozik városunkban egy futókör kialakítására, amely az egészségmegőrzést és a tömegsportot tovább erősítené. Erre a beruházásra is pályázat keretében nyílik majd lehetőség.

Forrás: dorog.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top