Önkormányzati képviselőt fenyegetett és ütött meg Esztergomban

Önkormányzati képviselőt fenyegetett és ütött meg Esztergomban

Esztergom, Hírek Comments Off 87

Az Esztergomi Járási Ügyészség zaklatás vétsége és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a férfi elkövetővel szemben.

A sértett esztergomi  önkormányzati képviselő, feleségével 2017. augusztus 04. napján az esti órákban Esztergomban, egy színházi előadásra ment. A nézőtéren az elkövető és a sértett egymással beszélgetni kezdtek, melynek során az elkövető megemlítette, hogy szülei a sértett választókörzetében építkeznek és vitájuk van a telekszomszédjukkal. A sértett közölte az elkövetővel, hogy a vitás telekügyben nem fog tudni neki segíteni, mivel az nem képviselői hatáskör, ezért forduljon a jegyzőhöz.

Az ittas állapotban lévő elkövető ezt követően ordítozott a sértettel, és a jelenlévő több száz néző előtt a sértettet becsületsértő kifejezésekkel illette, továbbá megveréssel fenyegette.

A színházi est szervezője észlelte a konfliktust, odalépett az elkövetőhöz, megkérdezte tőle, hogy mi a problémája, mire az elkövető lefejeléssel fenyegette meg.

Az elkövető a színházteremből történő távozása közben elhaladt a sértett mellett, akit a kezében lévő  programfüzettel egy alkalommal hátulról fejbe vágott.

Az ügyészség a vádiratban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, amelyet az Esztergomi Járásbíróság bírál el.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top