Kategóriák: DorogHírekSport

Békéscsabán maradt a három pont

A Labdarúgó NB II. 18. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapat vendége a Dorogi FC volt november 19-én, vasárnap 16 órakor a békéscsabai Városi Stadionban.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – DOROGI FC 3–1 (2–0)

Békéscsaba, 522 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor (Punyi Gyula, Márkus Péter).

BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Dlusztus, Szélpál N., Mészáros M. – Pilán, Nagy I., Birtalan B. (Király P., 71.), Viczián – Gránicz (Urbin, 81.), Tóth D. (Nagy S., 65.), Szatmári I. Vezetőedző: Boér Gábor
DOROG: Vajda D. – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Szellák (Berkó, a szünetben), Nagyházi – Faragó (Vígh Á., 62.), Kovács D., Szedlár – Simon A. (Kamarás, 81.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Birtalan B. (1–0) a 6., Birtalan B. (2–0) a 13., Berkó (2–1) a 67., Szatmári (3–1) a 93. percben

MESTERMÉRLEG
Boér Gábor: – Nagy szükségünk volt erre a három pontra. Már az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést, de a második játékrészben a bekapott gól után elbizonytalanodott a csapat. Az utóbbi heteket nehéz feldolgozni, most viszont jól küzdöttek a játékosok, csak dicsérni tudom őket.
Schindler Szabolcs: – Az első húsz percben mintha otthon maradt volna a csapat, sőt, az egész első félidőben rosszul futballoztunk. Ekkor a Békéscsaba nagy nyomás alá helyezett bennünket. A második játékrészt végigtámadtuk, fizikálisan nagyon rendben volt a csapat, és ekkor bíztam abban, hogy egyenlítünk. A végén teljesen kitámadtunk, és az egyenlítés helyett az utolsó pillanatban gólt kaptunk, pedig közel álltunk a döntetlenhez.

A mérkőzés végén Dorog a Tabella 13. helyére került.

Részletes eredmények>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: dorogifc.hu (egy korábbi Békéscsaba-Dorog mérkőzés)