Jótékonysági Mikulás-futás Dorogon

Jótékonysági Mikulás-futás Dorogon

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 1196

December 3-án, vasárnap 10 órakor harmadik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Mikulás-futást Dorogon. A rajt a Buzánszky Jenő Stadionban lesz.

A rendezvény során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyerekeknek. A kapott adományokat a Családsegítő Szolgálat segítségével juttatják el a kicsikhez, hogy nekik is boldog legyen a karácsonyuk.

December 3-án, vasárnap 10 órától várják mindazokat a Buzánszky Jenő Stadionba, akik egy jó hangulatú rendezvényen szeretnének részt venni.

Az esemény a gyerekek futásával kezdődik, akik futnak egy kört a Mikulás-bácsival a pályán, majd megkapják a jutalmukat a táv végén az öregtől és segítőitől, a krampuszoktól.

Ezután a bátrabbakat a Mikulás egy nagyobb körre invitálja a városban. A stadionból a Mária utcán át jutnak el az Agoráig, ahol egy közös fotó készül a sportolókról. Ezután az Alagúton keresztül érkezik vissza a vidám sereg a kiindulási ponthoz. Itt vendégül látnak mindenkit egy forró teára, forralt borra, pár falat süteményre.

Cserébe annyit kérnek az indulóktól, hogy hozzanak magukkal egy cipősdoboznyi ajándékot, amelyen szerepel, hány éves kisfiúnak vagy kislánynak rejt meglepetést a csomag.

TEGYÜK EGYÜTT BOLDOGABBÁ A RÁSZORULÓ GYEREKEK KARÁCSONYÁT!ú

Facebook esemény>>

 

 

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top