Advent Táton

Advent Táton

Hírek, Tát Comments Off 28

Advent első hétvégéjén (december 2-3, szombat-vasárnap) 14 és 18 óra között várja az érdeklődőket a Táti Kultúrház hagyományos Adventi Vásárjával.

Az intézménybe betérőket fényfestés, halk zeneszó, a mézeskalács és forral bor illata fogadja. A vásárban megtalálhatók lesznek a kézműves termékek, virágkötők alkotásai, adventi díszek, könyvek, ajándéktárgyak és még sok egyéb érdekes dolog.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Karácsonyfa kiállítás mellett sokszínű gyermekprogram várja a családokat.

A gyerekek kipróbálhatják kézügyességüket a Játszókuckóban, ahol adventi díszeket készíthetnek. Szombaton mézeskalács díszítés lesz, vasárnap pedig a még mindig sláger Szamos Marcipán Gyurmaci foglalkozását tartja Haraszti Andor csokoládémester. A társasjáték bemutatók keretében  szombaton a dorogi Gyereksarok Játék- és Könyvesbolt munkatársai segítségével próbálhatják ki az új játékokat a gyerekek, vasárnap pedig az esztergomi Játékkunyhó hozza el készségfejlesztő társasjátékait. (A társasjátékok a helyszínen megrendelhetők!) Szombaton 16 órakor az Áldás Együttes tagjai várják a gyerekeket a könyvtárban egy kis közös együttlétre énekekkel, zenés mesékkel, regöléssel.

További információ:
Tát Város Önkormányzat Kultúrház és Könyvtár
2534 Tát, Móricz Zsigmond u. 2.
Tel: +36/33/445300
Mobil: +36/30/6647253
E-mail: telehaztat@juropnet.hu

Facebook esemény>>

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top