Kategóriák: DorogHírekSport

Dorogi sporthírek

A dorogiak a múlt héten és a hétvégén kiválóan szerepeltek több sportágban is! Gratulálunk az eredményekhez!

–Birkózás, MMA–

November 4-én, szombaton a DNC fiatalabb versenyzői Kecskeméten vettek részt a Balla József Emlékversenyen. Közel 300 versenyző küzdött meg egymással a versenyen, a dorogi csapat 13 birkózóval képviselte magát, ahol szép eredményeket értek el.

November 2-án, csütörtökön a magyar MMA-sok néhány tagja Miamiba látogatott, ahol kemény összecsapásokban álltak végül helyt. Nánási Fatime és Flórián Kristóf (Dorogi Nehézatlétikai Club) az XFN 17: Unconquered gálán léptek ketrecbe a Seminoli Casino-ban, a floridai Coconut Creek-en, amatőr MMA szabályrendszerben. Fatime ellenfele az amatőrben veretlen 26 éves Chelsea Brooks (2-0) volt, Kristófé pedig az amerikai, 5 meccses nyerő szériában lévő Shawn Brown (10-1), aki szintén amatőr MMA-s. Fatime végigküzdötte a három menetet és csak pontozással tudta őt legyőzni amerikai ellenfele. Kristóf szép verekedéssel megszakította ellenfele öt meccses veretlenségét és megszerezte az övet.

–Labdarúgás–

A Labdarúgó NB II. 16 fordulójában, november 5-én vasárnap, a Csákvár Aqvital FC vendége a Dorogi FC volt a csákvári Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. A mérkőzés végkimenetele döntetlen volt.

Csákvár – Dorog 2-2

–Vízilabda–

A dorogi Új-Hullám SE Ifjúsági csapata, a BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság 4. fordulójában fölényes győzelmet szerzett a JSMA csapata ellen november 4-én, szombaton, a budapesti Szőnyi úti uszodában.

Új-Hullám SE – JSMA 12-1

–Kézilabda–

A kézilabdások több korcsoportban is kiválóan szerepeltek a hétvégi bajnoki fordulókon.

Felnőtt csapat: Dorogi ESE – Budakalász SC 27-23 (11-13)

Ifjúsági csapat: Dorogi ESE – Budakalászi SC 33-13 (17-6)

A dorogi U12-es lányok a Kispest, a Treff és a Martonvásár csapatával mérkőztek meg, és szerezték meg az ezüstérmet.

Az U10-es korosztály november 2-án a Kispesti NK által szervezett utánpótlás tornán vett részt az érdi TREFF sportcsarnokban. A torna körmérkőzéses rendszerben került lebonyolításra, ahol a dorogi lányok az ezüstérmet szerezték meg!

–Futás–

Pittner Gabriella, a Dorogi Futókör tagja hétvégén a Nice-Cannes maratonon vett részt, amit 3:49:38-as idővel teljesített.

Részletes eredmények sportáganként>>

Forrás: dorogisport.hu
Fotó: Flórián Kristóf – MMA – USA, Miami (dorogisport.hu)

Megosztás