Hondás tesztnap Sárisápon

Hondás tesztnap Sárisápon

Hírek, Sport Comments Off 67

Családias partnernapon van túl az MR Racing Hondás egysége, akik múlt szombaton, Sárisápon két autóval közel 200 kilométeres tesztnapot tartottak – írja a formula.hu

A nap a Budapest Rali elmaradásától függetlenül tervben volt és szinte minden partnertől érkezett valaki, hogy megismerje milyen is egy rallyautó versenytempóban.

„Sok partnerünk arcára sikerült mosolyt csalnunk a Sárisápi tesztnapon, ahol Neukirchner Andris mellett az Maricsek Miki mellé lehetett még beülni. Mindenki nagyon élvezte ezt a napot, ahol a srácok egyenként körülbelül 100 kilométert autóztattak” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapatkoordinátora.

Az autóztatás mellett jó alkalom volt, hogy a csapat az elmaradó bajnoki versenyt pótolja kilométerben és felkészüljön a Mecsek Ralira. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Hondán az utolsó tervezett autózásnál előjött a VTECH szelepnél valamilyen probléma, amire most van két hete a csapatnak, hogy kijavítsa.

„Ez volt életem leghosszabb tesztje. Nagyon jól éreztem magam és külön öröm számomra, hogy először ülhetett mellettem a kisfiam. Hasznosnak érzem a hétvégét, egyrészről előjött pár probléma, másrészről meg tudtuk mutatni a partnereinknek milyen is ez a sport, amit mi űzünk. Továbbá, én óvatosabb vagyok a nagyon tempós részeken, most pedig ugyanazon a pályán mentem többször és fokozatosan tudtam gyorsabban menni ezeken a részeken. Jelenleg dolgozunk az autó problémáin és a Mecsek Rallye előtt kivisszük Csehországba egy programozásra, visszább kell venni a durrogáson, mert azt vettük észre nem tesz jót az autónak” – zárta a beszélgetést Neukirchner András.

Fotó, forrás: formula.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top