Fatolvajok Süttőn

Fatolvajok Süttőn

Egyéb Comments Off 175

Október 4-én, szerdán, egy szlovák teherautóra pakolták fel illegálisan azt az 5 köbméter fát, ami egy Süttő melletti erdőgazdaság területén volt őrizetlenül.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két szlovák állampolgár ellen.

A gyanú szerint a két férfi 2017. október 4-én 3 óra körül egy szlovák honosságú tehergépjárművel érkezett a Süttő mellett található egyik erdőgazdasághoz. Ott egy erdőrészletből kitermelt 5 erdei köbméter bükk tűzifa volt őrizetlenül. A teherautóra 4 köbmétert az erdészet engedélye nélkül felpakoltak és lopási szándékkal azt elszállították.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei 4 óra előtt pár perccel Süttőn ellenőrizték az Iveco típusú kisteherautót. A rendőrök a jármű átvizsgálása során a csomagtérben megtalálták a korábban felpakolt tűzifát. A járművezető a rakományának eredetével nem tudott elszámolni a rendőröknek azt mondta, hogy a fát kapta. A járőrök a két férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a jármű rakterében lévő tűzifát lefoglalták és a két férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top